Wat kunnen wij voor jullie betekenen? 

Bannink Accountants en Belastingadviseurs is aangesloten bij de beroepsorganisatie NBA. Wij zijn tevens werkzaam als SRA kantoor. Dit is een netwerk van ruim 400 zelfstandige accountants- en advieskantoren, waarbij ieder lid gebruik kan maken van gebundelde kennis op het gebied van vaktechniek.

Fiscaal Advies

Proactief advies is bij fiscale aangifte vanzelfsprekend. Denk aan het anticiperen op gunstige fiscale regelingen en het aanvragen van toeslagen. Ook voorzien wij u graag van advies bij een eventuele beroepszaak of fiscale reorganisatie.

Administratie

Hulp nodig bij de dagelijkse financiële rompslomp? Wij kunnen u ontzorgen. Van het inrichten van de administratieve processen tot het opstellen van arbeidscontracten

Fiscale aangiften

Naast fiscaal advies kunnen wij ook de aangiftes verzorgen. Van inkomstenbelasting tot Vennootschapsbelasting. 

Corporate Finance

Wilt u een bedrijf overnemen of juist verkopen? Wij kunnen u helpen. Het maakt niet uit of het wordt verkocht aan derden, aan het management of binnen de familie.

Automatiseren? 

Kan er veel beter maar geen idee waar te beginnen? Onze partners van Swyft bieden ondersteuning. Ze kunnen helpen bij het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.